Известие

Collapse
No announcement yet.

Боксер не върви

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от boxer4o
    при мен гарми като отнема газта на моменти тва се чудя от какво е
    Нешо не е наред със смесообразуването, иначе казано имаш проблем с инжекциона Пукането е признак за богата смес. Оттам и разходът ти е по-висок. Ако не беше сменил ламбда, първо натам бих те насочил. Ама сега...

Откога е така? Нещо сменял ли си? Отведнъж ли стана или постепенно?

Иначе гумите не вярвам да са проблем, според калкулатора гуми с тоя размер са с диаметър само с 4мм по-голям от оригиналните
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

диагнозата е като при моята.тамън я разглобих на съставните и части.Замери и компресията ие твърде вероятно да те изненада неприятно резултата При мане се оказаха клапани.хидравлични повдигачи и сегменти.Вярно,че е труден за вадене мотора,но няма друг начин.Иначе все са ни виновни електровиката и калпавия бензин.Но пак повтарям:замерването на компресията може да каже много неща.Успех
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

утер земи да минеш за малко покрай мене
        alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

за ламбдата смених я иновата ми показваше че се включва и изключва и я върнах и съм си със старата възможни ли е новата да не била читава беше на NJK мисля да пробва с марели дали е по одачен вариант а за компресия днес ще я замеря и като се върна от боровец ще пиша какво се е случило
          146 boxer -Малкото SUBARU :P

Comment

а от кога от доста време ми мирише на суров бензин но и той беше по евтин и много не съм и обръщал вниание а за гърмежите станаха по явни когато и сложих ремус но със сигурност не е от него

Comment

сменях и бензиновата помпа с такава на HOFFER модела го записах някъде по нагоре

Comment

Не знам за кой модел боксер говорите, 1.3 или 1.6 няма го в подписа на боксер4о. Аз имам 1.3 и за две години какво ли не правих все тая. Сменил съм всички датчици засега без РПМ сензора, кабели, свещи, проверено е зацепването-ремъци, ролки...свещи, кабели,без бубини, двигателя е отварян и са правени клапани, повдигачи и т.н. Последно четох, че ако е ваден компютъра трябва да се закачи на алфа тестер за да го приспособи за режимите на работа. Ако се съмняваш в електрониката ще ти помогне Бобо, за двигателя Сашо, все в София, аз взех да съжалявам, че все не намирам възможност да отида да там че да ми поправят колата, до сега щях да съм забравил.

Alfa Romeo 145 1.3 Boxer, Fiat Uno 1.1 Fire, Fiat Ducato 2.5 D - Camping car

Comment

ами ще видим каква ще свърша и аз а Серги я ми кажи номера на твоя човек за диагностика

Comment

Баси ... имам маховик от 1.3 боксер
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

днес мерих компресията 10 и 1 е в четвъртък ще ходя бс втора диагностика и да видим резултата

Comment

ходих на диагностика ламбда със сигурност е аут джантите ги продадох и разхода значително падна каква ламда да взема за 146 боксер 1.6 с GM инжекцион ?

Comment

Първоначално публикувано от boxer4o Покажи съобщение
                          ходих на диагностика ламбда със сигурност е аут джантите ги продадох и разхода значително падна каква ламда да взема за 146 боксер 1.6 с GM инжекцион ?
                          Бош
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

благодаря ти за отговора

Comment

Working...
                            X